Öğretim Elemanlarımızın ve Öğrencilerimizin "TÜBİTAK 2209-A 2022/2 Dönemi" Proje Başarıları

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin 92 başvurusundan 63’ü desteklenirken; Sosyoloji Bölümü öğretim elemanları Arş. Gör. Dr. Ebru Açık Turğuter ve Arş.Gör. Mirace Karaca Evren'in danışmanlığında olan ikisi Sosyoloji Bölümünden diğeri de Psikoloji Bölümünden olmak üzere 3 proje desteklenmeye değer görülmüştür. Kendilerini ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Danışman Bölüm Öğrenci Proje Adı:

"Nöbetleşe Ebeveynlik:Muğla İli Menteşe Örneği"

Arş. Gör. Dr. Ebru Açık Turğuter Sosyoloji, Müzeyyen Elif Başbuğ

"Menteşe İlçesindeki Kadınların Boşanma Sebeplerinin Sosyolojik Analizi"

Arş. Gör. Dr. Ebru Açık Turğuter Sosyoloji Buse Şenbalcı, Şeymanur Soydoğan

"Yaşlı Bakımında Bakım Verenlerin Psiko-Sosyal Açıdan İyi Oluşları: Menteşe Örneği" (Psikoloji Bölümü İle)

Arş. Gör. Mirace Karaca Evren Psikoloji-Sosyoloji Furkan Mehmet Yıldırım, Hasan Can Çoban, Melisa Çetin, Rümeysa Çakır

Son Güncelleme Tarihi : 24.03.2023 12:42 Okunma Sayısı : 379